Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörspodden

Mar 31, 2020

Har Anettes biskvier lagt ner sin produktion? Vad var det som hände? Hur hårt har vi egentligen drabbats av den kris som vi just nu går igenom? Vi ringer upp vår ekonom för att ta reda på vad man ska göra när det kommer nya krispaket var och varannan dag.


Mar 25, 2020

Som entreprenörer så vill vi ju prestera så bra som möjligt och då är sömnen viktig. Christian Benedict som vi kallar för sömnexperten gästar oss för att ge oss massa bra tips och kunskap gällande just sömn. 

Christian är docent i neurovetenskap och har skrivit boken "sömn, sömn, sömn" 

Lyssna och sov...


Mar 18, 2020

Vad gör vi när det känns som att allt är pausat? Hur tänker vi med våra företag och vad gör vi för att våra företag ska överleva? Vi går igenom våra tankar och rädslor kring den rådande coronakrisen. 


Mar 11, 2020

I det här avsnittet reflekterar vi på vart vi står och vad vi känner just nu. Vi har båda under den senaste tiden insett värdet i att fokusera på rätt sak och hur värdefull tiden är. Vi vårstädar vårat inre och konstaterar att man inte ska vara rädd att plocka bort det som tar för mycket energi. 


Mar 4, 2020

Hur kommer man ut i den digitala världen som vi lever i idag där man så lätt försvinner i myllret? Vilken marknadsföring är rätt för bara ditt företag? Vi pratar också om hur vi tänker kring påverkan marknadsföring, samt hur tid...