Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörspodden

Sep 29, 2020

Emma L tar tag i sitt skrivproblem och Emma Gs ögonbryn hamnar i skottlinjen minst sagt. Vi kör också igång poddens nya segment "The observation of the week" vilket är zoomskräck. Vad är egentligen grejen med nummer 5? och 3 och 12,13 och 14?


Sep 22, 2020

Krissamtal, personlig utveckling och förvirring. Ja, avsnitt 40 innehåller både toppar och dalar. Men framför allt så pratar om vikten av att gå bakåt ibland för att kunna fortsätta framåt.


Sep 15, 2020

Var ska vi börja? Intrycken som vi fick i Dalarna golvade oss. Vi pratar om Moraandan, om restaurangen med det perfekta sorlet, om att inte låta kunden få för många valmöjligheter. Och vem var puckot som placerade kondomerna framme vid kassan? 


Sep 8, 2020

Man vill att allt ska vara perfekt och ha kolla på allt, men det kommer du aldrig att ha. Vi pratar med Therese Nielsen som är verksamhetsledare och rådgivare på Nyföretagarcentrum. Hur går hennes tankar och vad är hennes bästa tips till dig? Hur ser verkligheten ut idag och hur långt har vi kommit med...


Sep 1, 2020

Vad sa Emma G i förra avsnittet som rört upp känslor? Vi pratar om att vilja mycket men inte vet hur man ska omvandla all energi, vilja och drömmar till faktiska resultat. Vi kommer också fram till att det är upp till en själv att se till att inte bli som en gammal avundsjuk kärring.