Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörspodden

Jan 27, 2021

När vi är peppade och på G så är vi så jäkla starka, då är energin på topp och inget kan stoppa oss. Men hur fullföljer man den planen de dagar som man vaknar och allt känns skit? Vi är männsikor, inte robotar. Vilka knep kan vi ta till för att prestera på topp alla dagar, oavsett form?


Jan 20, 2021

Visste du att endast hålla 2% av allt man kommunicerar ut när fram till mottagaren? Vad kan du göra för att nå fram med det du vill säga? Vad är knepen du ska tänka på när du ska tala inför många människor? Och hur ska du tänka inför ett säljmöte för att skapa bästa möjliga förutsättningar?


Jan 13, 2021

Man vill ha ett tydligt varumärke. Så tydligt att kunden tänker samma sak som du när han/hon tittar på ditt företag. Enkelt? Lyssna hur vi ser på det och framför allt ta inspiration från det vi har lärt oss, vissa gånger den hårda vägen. 


Jan 6, 2021

Säsong 2 är äntligen här och gissa om vi är pepp?!Är vi till och med för taggade på det nya året, kan man bli det? Vi pratar om hur och varför du ska göra en affärsplan och helt ärligt, har Emma G tappat det... igen?