Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörspodden

Feb 24, 2021

Det gäller att ha en balans mellan PR och marknadsföring. Ju klarare bild du har på vad du vill förmedla och en plan på hur du gör det, desto mer kan du påverka det. Men vad är egentligen skillnaden? Och hur skapar du den bästa symbiosen?


Feb 17, 2021

Är det någon typ av milstolpe som vi nått? Börjar man se vad det stora pusslet ska bli nu när tillräckligt många bitar fallit på plats? Om ni tittar på erat egna pussel, kan ni se tillbaka och se att inget val/steg var förgäves, utan att alla bitar behövs i ett pussel. Vi pratar också om Emma & Emma AB samt...


Feb 10, 2021

Sociala medier är idag närvarande i princip alla människors liv. Och det är i ofta en viktig komponent när du driver eget företag. Hur anpassar sig algoritmerna till den tid vi lever idag? Vi går in och skrapar på ytan på denna heta potatis.


Feb 3, 2021

Storytelling är ett ord som är på mångas läppar just nu. Fler inser vikten av det, både vid personliga möten och i sociala medier. Vi snöar in oss på ämnet. Och det gick inte att låta bli att prata om Sveriges stora snackis just nu, anar ni vad det kan vara?