Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörspodden

Aug 31, 2021

Man vill vara pepp, man vill vara glad, man vet att man har mycket att glädjas åt men va fan ... tårarna kommer ändå och vissa dagar känner man sig toalt dränerad. Män vet du vad? Ta ett gott gråt, så tar vi nya tag sen ...


Aug 26, 2021

Hösten är här vare sig du vill eller inte, så varför inte ligga före och möta den på bästa sätt? Vi går igenom tipsen som gör att du får en kanonstart med ditt företag.


Aug 17, 2021

Man slutar på ett jobb, man flyttar eller kanske klipper man av sitt långa hår. Allt det är avslut på något som varit och absolut kan det kännas läskigt. Man lämnar något bekant och startar något nytt utan facit. Men se det inte som en slut utan fokusera mer på att det är en början på något nytt. Du...


Aug 10, 2021

Energin och peppen är på topp! Företagsidéena haglar, känn bara på tamagotchi/iphone fusion... välj och vraka av emma & emmas idésmörgåsbord. Var Clubhouse endast en fluga och är det bra att ta till härskarteknik ibland?

 

 


Aug 3, 2021

Är du sugen på att starta en podcast? Lyssna på detta avsnitt där vi förklarar hur vi gjorde. Vi ger tips på saker som är bra att ha men vi listar också upp de saker du måste ha.