Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörspodden

Oct 26, 2021

Emma G har satt sig in i ett system som bokstavligt talat kan ha förändrat hennes liv. Hon känns gladare och mer effektiv än någonsin. Emma L levererar som vanligt och gör det extra bra när det väl gäller. Trelloeran är här.


Oct 20, 2021

Emma L har varit på gala i stadshuset i Stockholm, görs det ens så pampiga platser längre och varför namnger vi inte salar som förr i tiden? Är det okej att ta i hand nu när man hälsar och kan man säga hej på olika vis? 


Oct 12, 2021

Vilka är de största misstagen som du kan göra på en nätverksträff? Emma L ska på företagargala och Emma G är orolig att hon blivit en egoist. Dansar och sjunger du ut i bilen även fast du sitter och väntar vid ett rödljus? Som vanligt har vi massvis att gå igenom.


Oct 5, 2021

Som företagare så gäller det att ligga steget före och planera högtidernas försäljning. Kan du göra något extra vid advent som lockar kunderna till köp? Vad gjorde ICA i Heby för briljant som inte bara sparade in på arbetsmoment utan också ökade försäljningen? Och du har väl inte missat att det...