Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörspodden - Emma & Emma

Apr 20, 2021

När det inte går som det ska och tekniken strular så tar vi det från början. Vi tar oss tillbaka till första avsnittet av Entreprenörspodden som känns som en evighet sedan det spelades in men ändå har så aktuella ämnen.


Apr 13, 2021

Om man inte gjorde digitala möten inom Corona har många av oss fått erfarenhet av det nu. Är du en av dem som begår de vanliga misstagen? Lyssna och ta reda på det och få massa bra tips på hur du kan bli en fena på...


Apr 6, 2021

Energin är på topp och vi kan inte låta bli att tjuvstarta på nästa kurs - ledarskap. Vi djupdyker ner i naturgodispåsen och är det till och med så att det finns en koppling mellan tråkiga utfyllnadsbitar och bra idéer? Emma L kommer också med tips om hur du gör kvittohanteringen lite...


Mar 30, 2021

Vem har inte känt att man skulle vilja få ihop lite snabba pengar ibland? Vi haar hittat listan med tipsen att göra det. Och just när vi är utanför boxen och spånar, vad händer? Nya idéer föds.


Mar 24, 2021

Vårstädningen av våra inre blir mer till en analys av varandras beteende. Hur fungerar vi under stress och hur hanterar vi den?