Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörspodden

Dec 16, 2020

Sista poddavsnittet för i år och vi pratar om det vi lärt oss, vas vi tar med oss och det vi vill lära oss mer om. Nya insikter och nya tankar och en enorm tacksamhet till varenda en av er som lyssnar. Hoppas att ni fortsätter att följa vår resa samtidigt som ni går igenom Er egna 2021.


Dec 9, 2020

Ett avsnitt med allt från att ånga på som ett tåg till Leif "Loket" Olsson. Emma G har storhetsvansinne igen och Emma L har lärt känna sig själv ännu lite bättre. Du får också höra företagsidéerna som du inte trodde fanns men som lyckats.


Dec 2, 2020

Hur är din stressnivå just nu? Och hur hanterar du stressiga situationer? Julen knackar på dörren, är det räddaren i nöden eller tar julen din stress till en ny nivå? I det här avsnittet så får ni bekanta er med två nya personer.


Nov 25, 2020

Den här skitcoronan är tuff för många, på flera olika sätt. Men vi kan komma långt genom att peppa varandra. Kanske kan vi hjälpa till att se saker ur ett annat perspektiv.


Nov 18, 2020

Kan vi ha hittat den som har svaret på hur man finner balans i vardagen? Och med så enkla medel som en klocka?

Vi har hittat ett smart att stötta den lokala handeln, gör det du också på det enklaste sättet, hur? Lyssna och häng på du också!