Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörspodden

Jul 28, 2020

Han kände ett starkt kall att hjälpa människor världen över, men vägen dit har inte varit lätt. Trots det gav Carl-Johan Forssén Ehrlin inte upp och tack vare hans starka tro på sin bok "Kaninen som så gärna ville sova" så har den idag översatts till över 40 språk och sålt miljhoner exemplar. Han skrev...


Jul 21, 2020

Vi är mitt uppe i våran roadtrip och tack vare de människor som vi har mött så snurrar tankarna mer än någonsin. Vilka intryck och vilka insikter har vi kommit fram till? Vi får också ta del av Melinda Ackerängs tankar. En grym entreprenör med många bollar i luften.


Jul 20, 2020

Hur pitchar man sin idé på bästa sätt? Och hur ska man tänka när man ska ta in investerare? I det här avsnittet får ni träffa en entreprenör som gasar och får sitt bolag att växa snabbt.


Jul 14, 2020

Hur lyckas man med en idé som ingen tror på? Vi har träffat mannen som klarade det. Inspireras av hur han nådde sin dröm, stod på sig mot de som tvivlade oavsett om det var myndigheter, bankmän eller privatpersoner. Det här är Leffe Lindh - Älgmannen.


Jul 7, 2020

Äntligen kan vi berätta om produkt vi arbetar med i hemlighet. Det är långt ifrån klar män nu visar vi det är dags att ni får hänga med på den resan. Självklart så kommer ju också in på våran Roadtrip som är om mindre än 2 veckor. Nu...