Preview Mode Links will not work in preview mode

Entreprenörspodden

Mar 30, 2021

Vem har inte känt att man skulle vilja få ihop lite snabba pengar ibland? Vi haar hittat listan med tipsen att göra det. Och just när vi är utanför boxen och spånar, vad händer? Nya idéer föds.


Mar 24, 2021

Vårstädningen av våra inre blir mer till en analys av varandras beteende. Hur fungerar vi under stress och hur hanterar vi den?


Mar 17, 2021

Fler frågor återstår att få svar på. Vad händer om någon av oss skulle skada bolaget? Avsiktligt eller oavsiktligt. Vad menas egentligen med det? Vi träffar åter igen Karin Bergren som är chefsjurist hos Företagarna. Få all information du behöver för att skriva bara ditt...


Mar 10, 2021

Vad händer med bolaget om någon av oss skulle dö? Hur förbereder man för en långtidssjukskrivning, föräldrarledighet eller om någon av oss vill sälja sin del av företaget? Vi får svar på många frågor av vår gäst Karing Berggren som är chefsjurist på Företagarna. Lyssna och ta del av verktygen till...


Mar 3, 2021

Vad är dina vara eller tjänst värd och hur sätter man det rätta priset? Vi djupdyker i ämnet och försöker oss på att förenkla det genom att diskutera det med varandra.